Badkamer vervangen en verbouwen

T&J Zwolle heeft jarenlang ervaring met het vervangen en verbouwen van badkamers. Inmiddels kunnen we onszelf gerust een specialist noemen. Heeft u plannen uw badkamer te vervangen of te verbouwen? Wij nemen graag uw wensen met u door. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Leidingwerk, tegelzetten, elektra en meer

Een badkamer vervangen of verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Voor een complete verbouwing van een badkamer heeft u een klusbedrijf nodig die thuis is in tegelwerk, leidingwerk, timmerwerk, elektra en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij een perfect afgewerkte badkamer verbouwing.

Bij T & J Zwolle heeft u de zekerheid van een klusbedrijf met een compleet pakket aan diensten en deskundigheid. Wij houden uw badkamer verbouwing geheel in eigen beheer: van de offerte tot de oplevering. Als aannemer kunnen wij u daardoor verzekeren van een goede doorlooptijd van uw badkamer renovatie.

Kosten vervangen badkamer

De kosten van het vervangen van een badkamer staan niet vast. Als u de kosten precies wilt weten, maken we graag een afspraak bij u thuis. Zo kunnen we uw wensen inventariseren. Op basis daarvan kunnen wij een passend voorstel maken met een prijsindicatie. Wij komen vrijblijvend en zonder kosten naar u toe en informeren en adviseren u graag.

Maatwerk badkamer renovatie

Vanwege onze eigen fabriek in Zwolle kunnen wij vele maatwerk oplossingen aan u bieden. Heeft u een tekening dan realiseren wij die graag voor u. Ook als u hulp of advies nodig heeft bij het ontwerp van een toilet of badkamer meubel zijn wij u graag van dienst.

Heeft u dus een klus waar u zeker van wilt zijn dat het goed gemaakt word? Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd  in volledige badkamer renovaties of toilet renovaties. Wilt u uw klus aan ons uitbesteden of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!