Dakrenovatie

U heeft een verouderd dak of na een flinke storm is uw dak beschadigd? Of u wilt een nieuw dakraam of dakkapel plaatsen Geen probleem, TenJzwolle helpt u graag om dit vakkundig en snel op te lossen.

Dakraam of dakkapel

Heeft u het plan opgepakt om op uw zolder een nieuw dakraam te plaatsen zodat er eindelijk wat meer licht op uw zolder is. Wij denken wij graag met u mee qua materiaal en plaatsing om tot het beste mogelijke resultaat te komen.

Ook het plaatsen van een dakkapel nemen wij graag voor u uit handen. Dit is een wat grotere klas dan alleen het vervangen van een dakraam. Wij komen graag even bij u kijken om mee te denken met u en om zo snel mogelijk een inschatting te kunnen maken van de tijd die het gaat kosten, maar ook de prijs.

Dakgoot

Het repareren van u oude dakgoot of het plaatsen van een geheel nieuwe dakgoot behoort tot onze werkzaamheden. Wij repareren het lood van de goot indien mogelijk en werken snel en vakkundig.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u nog vragen? Dan kunt u een bericht sturen via ons contactformulier of bel 06-53641351.

Wij hebben onze eigen fabriek en Zwolle en werken veel in de omgeving Overijssel. Denk hierbij aan plaatsen zoals kampen, Genemuiden, Hasselt enzovoort.