Kast op maat laten maken

T&J Zwolle maakt kasten op maat. Kasten op maat zijn uniek en houden rekening met uw wensen. Voor Zwolle en omgeving maken wij in opdracht kasten op maat voor woonkamer, slaapkamer of kantoor. Neem contact op voor het bespreken van uw wensen!

Kosten kast op maat laten maken

Wat zijn de kosten van het laten maken van een kast op maat? Dat vertellen we u uiteraard graag! Nu is elke kast op maat uniek. Dus bespreken we graag met u de mogelijkheden en wensen. Dan kunnen wij meestal een goede indactie geven van de kosten voor een kast op maat. Neem gerust contact op!

Kasten op maat uit eigen fabriek in Zwolle

Om uw huis volledig naar wens en tevredenheid in te richten is een kast op maat erg fijn! Een goede meubelkeuze geeft uw huis de sfeer waar u naar zoekt. Wij maken uw kast op maat in onze eigen fabriek.

Natuurlijk kunt u besluiten om een standaard kast uit de plaatselijke groothandel mee te nemen. Dit is lekker makkelijk en snel, maar de kans is groot dat dit niet voldoet aan eisen die u vooraf voor ogen had. U zult altijd concessies moeten doen. En de kans is groot dat u in andermans huis dezelfde spullen ziet staan.

Hoe wij een kast op maat maken

Wij hebben een eigen fabriek in Zwolle waar wij onze maatwerk kasten helemaal in eigen beheer maken. De fabriek bevat alle moderne gereedschappen die nodig zijn om elk ontwerp uit te werken. Hierdoor kunnen wij ook korte levertijden garanderen en hoeft u niet langer dan nodig is te wachten op uw nieuwe kast.

Kosten van een kast op maat

Uiteraard wilt u weten wat de kosten zijn van een kast op maat. Omdat wij elke kast volledig op maat maken, gaan we graag met u in gesprek over uw wensen. Dan kunnen wij u een realistische prijs geven voor uw kast op maat. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

Zwolle en omgeving

Wij zijn vooral werkzaam in Zwolle en de plaatsen daar omheen. Woont u in Kampen, Zwartsluis, Hasselt, Dalfsen, Hattem of ergens anders in de buurt van Zwolle, neem gerust contact op! Wij bespreken graag uw wensen door voor het maken van uw kast op maat.