Keuken renovatie

Uw keuken is verouderd en u staat voor de volgende beslissing: Neem ik een nieuwe keuken of laat ik mijn huidige keuken renoveren. Een lastige keuze en bij de afweging die u maakt moet u bepaalde zaken meenemen. Wij raden altijd aan om een keuken renovatie serieus te overwegen, omdat het u niet alleen veel geld kan besparen, maar ook nog eens beter kan aansluiten bij uw wensen. Bij T & J Zwolle informeren we u open en eerlijk over de mogelijkheden en haalbaarheid van uw wensen. Wij adviseren u ook graag over materiaal en kleur, want door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed wat wel werkt en wat absoluut niet.

De voordelen van een keuken renovatie

  • (veel) geld besparen
  • Tijd besparen
  • Beter aansluiten bij uw wensen

Geld besparen

U moet bij een keuken renovatie goed nadenken over wat u allemaal anders wilt zien. Als u bijvoorbeeld over de indeling van uw huidige keuken tevreden maar dat uw alleen een aantal  aanpassingen wilt, kan u met een keuken renovatie duizenden euro’s besparen. Het hangt allemaal af van uw wensen en budget. Maar als u een budget van €10.000- over heeft voor een nieuwe keuken bent u met een keukenrenovatie vaak duizenden euro’s goedkoper uit.

Tijd besparen

Het is heel vervelend en storend om dagenlang niet bij uw keuken te kunnen. Een nieuwe keuken plaatsen duurt normaal gesproken veel langer dan een keuken renovatie. U zult dus sneller weer uit de rommel zijn en verder gaan met u dagelijks leven als u kiest voor een renovatie.

Beter aansluiten bij uw wensen

U weet heel goed wat u bevalt aan de huidige keuken en wat niet. Door de goede dingen te behouden en de dingen waar u zich aan stoort aan te passen naar uw wensen, heeft u een keuken die perfect bij u past.

Wanneer toch kiezen voor een nieuwe keuken

Als u de indeling van uw keuken volledig wilt wijzigen en overhoop gooien kunt u waarschijnlijk beter voor een nieuwe keuken kiezen. Het zal u dan waarschijnlijk niet veel besparen om voor een renovatie van uw keuken te kiezen.

De kosten van een keuken opknappen

De kosten van een keuken renovatie staan niet vast zoals bij een nieuwe keuken. Als u de kosten precies wilt weten moeten wij bij u thuis kijken naar de staat van uw keuken en hoe we uw wensen daarin verwerken. Wij komen vrijblijvend en zonder kosten naar u toe en informeren en adviseren u dan ook graag.

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Zwolle

Wij werken voornamelijk in Zwolle en omgeving en als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken kunt u naar ons mailen op info@tenjzwolle.nl of gebruik te maken van ons contactformulier. Ook kunt u bellen op 06-53641351.