Allround Klusjesmannen in omgeving Zwolle

Heeft uw huis nog steeds dezelfde keuken als toen u de woning lange tijd geleden introk? Kan u woning wel een nieuw likje verf gebruiken of wilt u de badkamer verbouwen? Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden van klussen die T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle als allround klusbedrijf voor u uitvoert!

Klusbedrijf TenJZwolle

Wij, Jeroen en Teun, zijn als klusjesmannen al jarenlang actief in voornamelijk de omgeving Zwolle. Wij zijn mede door deze ervaring in staat om vele karweien en klussen snel en zorgvuldig te realiseren, deze ervaring heeft ons als klusjesman echt allround gemaakt. Wij hebben onze eigen fabriek in Zwolle waar we met ons eigen gereedschap de meeste (maatwerk) klussen kunnen uitvoeren en door onze bus is het voor ons ook geen probleem om bij u op locatie te werken.

Voorbeelden van kluswerkzaamheden die wij doen

Wij worden voor veel verschillende soorten klussen gevraagd, maar werkzaamheden die wij geregeld door het jaar heen uitvoeren zijn:

Voor foto’s van onze klussen kunt u hier kijken: Foto’s klussen

Contact opnemen?

Staat uw klus hier niet tussen of heeft u nog andere vragen? Schroom niet om alsnog contact op te nemen via ons contactformulier of op het volgende nummer: 06-53641351

Zoals gezegd zijn wij veel in Zwolle werkzaam, maar wij werken ook in de dorpen en steden in de omgeving.