Badkamer en toilet renovatie

Specialist in renovatie en verbouwing van uw badkamer.

T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle heeft jarenlang ervaring met diverse verbouw- en renovatieprojecten. Inmiddels kunnen we onszelf gerust specialist noemen, als klusbedrijf op het gebied van badkamer- en toilet- renovatie.

T & J Klus – en Montagebedrijf  voor uw complete verbouwing.

Een badkamer verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Voor een complete renovatie van een badkamer heeft u een Klusbedrijf nodig die thuis is in tegelwerk, leidingwerk, timmerwerk, elektra en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij een perfect afgewerkte badkamer ( toilet) verbouwing.

Bij T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle heeft u de zekerheid van een klusbedrijf met een compleet pakket aan diensten en deskundigheid. Wij houden uw badkamer (toilet)verbouwing geheel in eigen beheer: van de offerte tot de oplevering. Als aannemer kunnen wij u daardoor verzekeren van een goede doorlooptijd van uw badkamer (toilet) renovatie.

Ook gespecialiseerd in de moeilijke maatwerk badkamer- en toilet renovatie

Vanwege onze eigen fabriek in Zwolle kunnen wij vele maatwerk oplossingen aan u bieden. Heeft u een tekening dan realiseren wij die graag voor u. Ook als u hulp of advies nodig heeft bij het ontwerp van een toilet of badkamer meubel zijn wij u graag van dienst.

Ons werkgebied is speelt zich voornamelijk af in Zwolle en omgeving

Heeft u dus een klus waar u zeker van wilt zijn dat het goed gemaakt word? Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd  in volledige badkamer renovaties of toilet renovaties. Wilt u uw klus aan ons uitbesteden of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!