Badkamer renovatie

Badkamer renovatie en verbouwing voor Zwolle en omgeving

T & J Zwolle heeft jarenlang ervaring met het renoveren en verbouwen van badkamers. Inmiddels kunnen we onszelf gerust een specialist noemen. In Zwolle en omgeving hebben we veel ervaring in het renoveren en verbouwen van badkamers. Neem gerust contact op om uw wensen door te nemen!

Alle benodigde diensten voor uw badkamer verbouwing

Een badkamer verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Voor een complete renovatie van een badkamer heeft u een klusbedrijf nodig die thuis is in tegelwerk, leidingwerk, timmerwerk, elektra en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij een perfect afgewerkte badkamer verbouwing.

Bij T & J Zwolle heeft u de zekerheid van een klusbedrijf met een compleet pakket aan diensten en deskundigheid. Wij houden uw badkamer verbouwing geheel in eigen beheer: van de offerte tot de oplevering. Als aannemer kunnen wij u daardoor verzekeren van een goede doorlooptijd van uw badkamer renovatie.

Kosten badkamer renovatie of verbouwing

De kosten van een badkamer renovatie staan niet vast. Als u de kosten precies wilt weten, maken we graag een afspraak bij u thuis. Zo kunnen we uw wensen inventariseren. Wij komen vrijblijvend en zonder kosten naar u toe en informeren en adviseren u graag.

Ook gespecialiseerd in uitdagend maatwerk badkamer renovatie

Vanwege onze eigen fabriek in Zwolle kunnen wij vele maatwerk oplossingen aan u bieden. Heeft u een tekening dan realiseren wij die graag voor u. Ook als u hulp of advies nodig heeft bij het ontwerp van een toilet of badkamer meubel zijn wij u graag van dienst.

Renovatie en verbouwing badkamer Zwolle en omgeving

Heeft u dus een klus waar u zeker van wilt zijn dat het goed gemaakt word? Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd  in volledige badkamer renovaties of toilet renovaties. Wilt u uw klus aan ons uitbesteden of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!