Huis verkoopklaar maken

Als u speelt met het idee om uw huis te verkopen kan het slim zijn om nog bepaalde zaken aan uw huis te laten opknappen. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, een inloopkast maken of het hout in uw huis van een nieuw likje verf te voorzien. Aanpassingen zoals deze kunnen voor een waardevermeerdering van uw huis zorgen en ervoor zorgen dat uw huis sneller word verkocht!

Badkamer en Keuken

Een belangrijk onderdeel bij de waardebepaling van een huis zijn de badkamer en keuken. Het zijn voor veel mensen belangrijke factoren om een huis wel of niet te kopen. Het kan zeer de moeite waard zijn om deze eerst te laten opknappen. Hoewel een renovatie van keuken of badkamer niet goedkoop is zal uw huis veel aantrekkelijker worden om te kopen.

Maatwerk

Maatwerk in uw huis zorgt ervoor dat uw huis uniek is en opvalt. Het laten plaatsen van een maatwerk garderobe kast in uw slaapkamer zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw slaapkamer er veel ruimer uitziet. Of laat uw zolder uitbouwen door het plaatsen van een dakkapel om zo de ruimte van uw woning te vergroten.

Isolatie

Het energiezuinig zijn van een huis is tegenwoordig erg belangrijk. Het laten plaatsen van isolatie in uw huis kan ervoor zorgen dat uw energiekosten drastisch omlaag gaan.

Onderhoud

Een huis waar het schilderwerk in slechte staat is of waar houtrot in de kozijnen zit schrik erg af. Een snelle en redelijk goedkope manier om uw huis aantrekkelijk te maken is om dit eerst te laten aanpakken.

Contact

Wilt u een offerte laten opstellen of heeft u nog andere vragen die u aan ons wilt stellen? U kunt ons bereiken via onze contactpagina of bel naar 06-53641351. Wij werken vooral in Zwolle en in steden en dorpen zoals Dalfsen, Kampen, Hattem, Wezep enzovoort.