Klus reparaties woning

Als huiseigenaar ontkomt u er niet aan om na verloop van tijd bepaalde dingen aan uw huis te moeten repareren of vervangen. Als u handig bent en er tijd voor hebt kunt u dit zelf doen, maar als u er zeker van wilt zijn dat het goed en vlot gebeurd kan het handig zijn om een ervaren klusjesman in te huren. TenJZwolle kan u hierin voorzien.

herstelwerkzaamheden die uitvoeren

Om u een idee te geven van welke werkzaamheden wij geregeld voor klanten doen staat hieronder een lijst met klussen. Deze klussen kunnen variëren van de kleinere klus zoals het repareren van een dakgoot tot grotere klus, zoals een hele badkamer renovatie.

Contact

Staat de klus die u in gedachten heeft hier niet bij? Neem dan alsnog contact met ons op, want de kans is groot dat wij u hierbij kunnen helpen. Dit kan door een bericht achter te laten op onze contactpagina of door ons te bellen op het volgende nummer : 06-53641351.

Wij zijn als Klusbedrijf vooral werkzaam in Zwolle en omgeving. Denk hierbij aan plaatsen zoals Kampen, Genemuiden, Hasselt, Nieuwleusen, Hattem, Zalk etc.