Meubels op maat

T & J Zwolle maakt meubels op maat. Meubels op maat zijn uniek en houden rekening met uw wensen. Voor Zwolle en omgeving maken wij in opdracht van particulieren meubels voor allerlei toepassingen.

Stoelen, kasten, tafels en meer

Om uw huis volledig naar wens en tevredenheid in te richten zijn meubels van essentieel belang. Een goede meubelkeuze geeft uw huis de sfeer waar u naar zoekt.

Natuurlijk kunt u besluiten om een standaard stoel of tafel uit de plaatselijke groothandel mee te nemen. Dit is lekker makkelijk en snel, maar de kans is groot dat dit niet voldoet aan eisen die u vooraf voor ogen had. U zult altijd concessies moeten doen wanneer u hiervoor kiest en de kans is groot dat u in andermans huis dezelfde spullen ziet staan.

Als u kiest voor op maat gemaakte meubels, stoelen, tafels, kasten etc. dan heeft u deze problemen niet. Meubels op maat zijn namelijk uniek en stralen precies de sfeer uit die u wilt.

Hoe wij onze meubels op maat maken?

Wij hebben een eigen fabriek in Zwolle waar wij onze maatwerk meubels maken. Deze fabriek is gevestigd in Zwolle en bevat alle moderne gereedschappen die nodig zijn om elk ontwerp uit te werken. Hierdoor kunnen wij ook korte levertijden garanderen en hoeft u niet langer dan nodig is te wachten op uw nieuwe meubels.

De kosten van maatwerk meubels?

Dat ligt aan de wensen en maten van uw ontwerp. Zoals bij elk maatwerk project is er geen vaste prijs. U geeft uw wensen en maten aan ons door en wij komen zo snel mogelijk met een prijsindicatie voor uw maatwerk meubel.

Wij werken in Zwolle en omgeving

Doorgaans zijn wij vooral werkzaam in Zwolle en de plaatsen daaromheen. Dus heeft u een maatwerk meubel in gedachten, laat ons die dan werkelijkheid voor u maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.