Meubels op maat

T&J Zwolle maakt meubels op maat. Meubels op maat zijn uniek en houden rekening met uw wensen. Voor Zwolle en omgeving maken wij in opdracht tafels, kasten en stoelen volledig op maat.

Stoelen, kasten, tafels en meer

Om uw huis volledig naar wens en tevredenheid in te richten zijn meubels van essentieel belang. Een goede meubelkeuze geeft uw huis de sfeer waar u naar zoekt. Wij maken stoelen, kasten en tafels op maat in onze eigen fabriek.

Natuurlijk kunt u besluiten om een standaard stoel of tafel uit de plaatselijke groothandel mee te nemen. Dit is lekker makkelijk en snel, maar de kans is groot dat dit niet voldoet aan eisen die u vooraf voor ogen had. U zult altijd concessies moeten doen wanneer u hiervoor kiest en de kans is groot dat u in andermans huis dezelfde spullen ziet staan.

Als u kiest voor meubels op maat, zoals stoelen, tafels, kasten etc. dan heeft u deze problemen niet. Maatwerk kasten, stoelen en tafels stralen precies de sfeer uit die u wilt.

Voordelen meubels op maat

Meubels op maat zijn meestal duurder dan meubels uit de winkel. Maar een meubel op maat heeft veel voordelen:

  • voldoet exact aan uw wensen
  • uniek meubel, dat u nergens anders vindt
  • optimaal gebruik van bijvoorbeeld kleine of bijzondere ruimtes
  • keuze uit houtsoort, uitstraling en functionaliteit
  • duurzaam, want gaat veel langer mee dan meubels uit de winkel

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken.

Hoe wij onze meubels op maat maken?

Wij hebben een eigen fabriek in Zwolle waar wij onze maatwerk meubels maken. Deze fabriek is gevestigd in Zwolle en bevat alle moderne gereedschappen die nodig zijn om elk ontwerp uit te werken. Hierdoor kunnen wij ook korte levertijden garanderen en hoeft u niet langer dan nodig is te wachten op uw nieuwe meubels.

De kosten van meubels op maat?

Dat ligt aan de wensen en maten van uw ontwerp. Zoals bij elk maatwerk project is er geen vaste prijs. U geeft uw wensen en maten aan ons door en wij komen zo snel mogelijk met een prijsindicatie voor uw meubel op maat.

Wij werken in Zwolle en omgeving

Doorgaans zijn wij vooral werkzaam in Zwolle en de plaatsen daaromheen. Dus heeft u een maatwerk meubel in gedachten, laat ons die dan werkelijkheid voor u maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.