Woningrenovatie

U heeft zojuist een (nieuw) huis gekocht en zoals de meeste mensen wilt u dat graag volledig naar eigen smaak en wensen inrichten. Vaak is het lastig om in deze situatie goed het overzicht te behouden. Wat is praktisch om als eerst aan te pakken en op welke wijze? Wij van T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle ondersteunen u graag tijdens dit proces.

Klus werkzaamheden

T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle is een allround klusbedrijf die al jarenlang aan de weg timmert. Door deze ervaring kunnen wij goed inschatten hoe we een project moeten aanpakken om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen wij snel inschatten hoelang en wat de kosten van klussen zijn.

Klussen die vaak komen kijken bij een woningrenovatie en die wij graag voor u uit handen nemen zijn:

Contact

Benieuwd of wij van T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle wat voor u kunnen betekenen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina of bel naar het volgende nummer: 06-53641351.

Wij werken vooral in de omgeving van Zwolle, waar ook onze eigen fabriek gevestigd is. Echter doen wij klussen in steden in de omgeving, zoals Kampen, Dalfsen, Wezep, Genemuiden, Hasselt enzovoort.