Kozijnen, ramen en deuren

Kozijnen

Zijn de kozijnen bij u thuis beschadigd of ernstig verouderd? Bent u op zoek naar een kundige en ervaren klusjesman die dit voor u uit handen neemt? Dan bent u bij T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle aan het juiste adres. Wij kunnen uw bestaande houten kozijnen repareren en met een likje verf weer gloednieuw doen lijken. Ook zetten wij geheel nieuwe kozijnen voor u. Wij hebben ervaring met houten, aluminium en kunstof kozijnen.

Ramen

Heeft u verouderde ramen of nog enkelglas? Of moet u door de slechte kwaliteit van uw ramen steeds meer onderhoud plegen om het op te knappen? Dan loont het om geheel nieuwe ramen te plaatsten die goed beter isoleren (wat weer scheelt in de energiekosten) en die onderhoudsarm zijn. Dit kost één keer wat meer, maar dan bent u lange tijd van onderhoud af. Wij kunnen ook maatwerk ramen maken.

Deuren

Deuren komen er in alle soorten en maten. Denk hierbij aan buitendeuren, schuifdeuren, salondeuren, industriële deuren en nog veel meer. Wij kunnen deuren voor u op maat maken in onze eigen fabriek in Zwolle. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat we elke deur die u in gedachten heeft kunnen maken en plaatsen.

Laat ons dus weten wat voor deur u wilt en neem contact met ons op. En hopelijk staan wij binnenkort dan bij u voor de deur!

Zwolle en omgeving

Wij werken vooral in Zwolle en in steden en dorpen in de omgeving. Denk hierbij aan Hattem, Kampen, Dalfsen, Hasselt, Nieuwleusen. Staat u woonplaats hier niet tussen maar woont u toch in de omgeving? Neem dan ook zeker contact met ons op!