Schilderwerk

Wij schilderen zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning. Wij zorgen voor het onderhoud van het schilderwerk. Daarnaast adviseren wij u bij het kiezen van kleuren, het afwerken van muren en/of het onderhouden van houten kozijnen.

Uw huis schilderen is belangrijk voor het onderhoud van uw woning. Wij werken netjes en snel en wij schilderen ook de lastige details. Hierdoor is het materiaal goed beschermd, bijvoorbeeld tegen houtrot.

Wij gebruiken hoogwaardige verf systemen zoals sikkens rubbol xd gloss met een levensduur van 8 tot 10 jaar bij regelmatig schoonmaken van houtwerk om vuil te voorkomen.

Sikkens verf

De kosten van een schilderklus verschilt. Dit ligt aan de huidige staat van onderhoud en de grote van de klus. Wij kunnen langskomen en samen met u de stand van zaken beoordelen. Ook kunnen we het dan met u over kleuren hebben en een kostenschatting maken.

Contact

Laat een bericht achter op onze contactpagina voor het maken van een afspraak. of bel ons op het volgende nummer : 06-53641351. Wij werken in heel Zwolle en omgeving, denk hierbij aan Hattem, Dalfsen, Kampen, Hasselt enzovoort. Staat u woonplaats hier niet tussen en maar ligt het wel in de omgeving? Schroom dan niet om alsnog contact met ons op te nemen en wie weet staan wij binnenkort bij u op de stoep!