Sloopwerk in Zwolle

Bij het opknappen van een woning komt vaak eerst het slopen. Meestal is dit niet het moeilijkste gedeelte van een klus, maar toch kan er meer bij komen kijken dan verwacht. Dit is vooral het geval wanneer er bepaalde zaken heel gehouden dienen te worden. Hier helpt TenJZwolle u graag!

Zorgvuldig slopen

Het klinkt heel tegenstrijdig, want bij slopen denkt men al snel aan lomp rammen zodat alles zo snel mogelijk plat is. En dit kan ook vaak wel, maar zeker niet bij elke sloopklus. Als u bijvoorbeeld een oude badkamer of keuken uit uw huis wilt slopen dan dient u zeker rekening te houden met de elektra en andere zaken die u intact wilt houden. Door onze ervaring en de benodigde gereedschap waar wij over beschikken zorgen wij dat dit goed en snel gebeurd.

Het puin afvoeren

In overleg kunnen wij het puin dat altijd overblijft na slopen voor u laten afvoeren. Dan heeft u ook geen rommel na afloop.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen aan ons of wilt u weten wanneer wij weer beschikbaar zijn voor uw sloopklus? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina of bel ons op het volgende nummer: 06-53641351.

Wij werken vooral in Zwolle en omliggende plaatsen zoals kampen, Nieuwleusen, Hattem, Zalk, Genemuiden Hasselt enzovoort.