Specialist in maatwerk

Bij TenJzwolle zijn we door onze jarenlange ervaring en dankzij de vele maatwerk projecten die we in die tijd gedaan hebben van mening dat we we ons wel specialisten in maatwerk mogen noemen.

Hoe gaan wij te werk?

Het bijzondere van maatwerk is dat elk project uniek is. Er is geen vaste manier hoe zo’n maatwerk project tot stand komt. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij zo maar wat doen. Het eerste dat wij doen is heel goed luisteren naar wat u precies wil. Als u alleen nog maar een abstract idee hebt denken wij graag met u mee. U kan natuurlijk al helemaal een tekening klaar hebben van materiaal tot kleur. Maar als wij weten dat zoiets in de praktijk niet werkt, dan laten we dit ook weten!

Als uiteindelijk het hele plan duidelijk is stellen we een offerte op en na akkoord hierop gaan we aan de slag.

Onze eigen fabriek in Zwolle

Als het helemaal duidelijk is wat er gemaakt moet worden gaan wij aan de slag! Bij TenJZwolle zijn we er trots op dat we onze eigen fabriek hebben met veel specialistisch en groot gereedschap. Hierdoor zijn wij in staat uw maatwerk plan tot in detail te maken.

Maatwerk klussen die we veel doen

Vooropgesteld dat wij met de meeste maatwerk projecten wel uit de voeten kunnen worden we vooral veel gevraagd voor de volgende maatwerk werkzaamheden uit te voeren:

Onze volgende maatwerk klus bij u?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken om uw (maatwerk) klus door ons te laten doen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina of bel naar het volgende nummer : 06-53641351