Stukadoor in Zwolle

Om uw huis te voorzien van van mooie afgewerkte muren heeft u een goede stukadoor nodig. Een goed gestuukte wand vormt ziet er heel strak uit of zorgt voor een goede basis voor het schilder of behangwerk van de wand. Bij TenJzwolle weten we door onze ervaring precies hoe dit moet.

Behangklaar stucwerk

Als u voornemens bent om de wanden te behangen (dit kunnen we ook voor u doen) dient de muur behangklaar te worden gestuukt. Hier worden grotendeels glad gemaakt, maar is de wand niet geheel vrij van oneffenheden. De hoeken werken we vaak af met hoekprofielen. Hierdoor kan het behang netjes worden aangebracht. Let op: behangklaar stuckwerk is niet geschikt om over te schilderen.

Sausklaar stucwerk

Bij sausklaar stucwerk worden de wanden volledig glad gemaakt. Allee oneffenheden worden gescheurd, (kleine) gaatjes worden gevuld en ook de hoekprofielen worden aangebracht. Na drogen kan de verf op de wand worden aangebracht. Het schilderen doen we ook graag voor u!

Aanhanger en klusbus klussen Zwolle
Alle materialen hebben wij bij ons voor elke stucklus.

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken om ons in te huren. Laat dan een bericht achter op onze contactpagina. Ook kunt u ons bereiken op : 06-53641351.

Wij werken voor particulieren en ook grote projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Ons werkgebied focust zich vooral op Zwolle en omliggende plaatsen als Kampen, Hattem, Genemuiden, Hasselt, Dalfsen, Wezep enzovoort.