Timmerwerk

Bij T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle zijn we gespecialiseerd in timmerwerk. Denk aan het plaatsen van een nieuwe schutting, de schuur opknappen of de hele zolder opknappen en aftimmeren. Bij T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle hebben we dit timmerwerk allemaal al wel eens tot een goed einde gebracht.

Deze ervaring zorgt ervoor dat wij niet meer voor verrassingen komen te staan en een heel mooi eindresultaat leveren. Het maakt ons niet uit of het timmerwerk groot of klein is, wij leveren een vakkundig en  professioneel resultaat waar u trots op kan zijn.

Nieuwe schutting en schuur voor woning in Zwolle.
T&J Zwolle voor timmerwerk in Zwolle en omgeving.

Timmerwerk waar wij veel voor gevraagd worden

Vooropgesteld dat wij eigenlijk elke timmerklus aankunnen zijn de volgende timmerklussen voorbeelden van waar wij vaak voor gevraagd worden.

Uw Timmerman voor Zwolle en omgeving

Ons timmerwerk doen wij voornamelijk in heel Zwolle en de steden en dorpen daarom heen. Dan moet u denken aan Hattem, Zalk, Hasselt. Staat u woonplaats er niet tussen, maar woont u wel in de omgeving? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Hoogstwaarschijnlijk staat wij dan binnenkort bij u op de stoep om uw klus te klaren!

Heeft u een dergelijke klus in gedachten neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak of offerte. Ook als de timmerklus die u wilt laten doen hier niet tussen staat, kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij u (waarschijnlijk) wel van dienst zijn.