Toilet renovatie

Toilet renovatie voor Zwolle en omgeving

T & J Zwolle heeft jarenlang ervaring in het renoveren van toilet en wc. Bent u woonachtig in Zwolle of omstreken, dan helpen we u graag bij het vernieuwen of renoveren van uw toilet. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Het renoveren of vernieuwen van uw toilet is vakwerk. Wij nemen u graag alle moeite uit handen. Onze vakmensen begeleiden u in uw wensen en adviseren op basis van jarenlange ervaring de beste oplossing. Bij het renoveren van een toilet zullen wij alle bijhorende diensten uitvoeren: sloop oude toilet, leidingwerk, tegelzetten en installeren nieuw toilet en wastafel.

Bij T & J Zwolle heeft u de zekerheid van een klusbedrijf met een compleet pakket aan diensten en deskundigheid. Wij houden uw toilet verbouwing geheel in eigen beheer: van de offerte tot de oplevering. Als aannemer kunnen wij u daardoor verzekeren van een goede doorlooptijd van uw toilet renovatie.

Kosten renovatie toilet

Iedereen heeft zijn eigen wensen als het gaat om het toilet. Wij bespreken dat graag vrijblijvend en kostenloos met u door. Op basis daarvan kunnen wij u het beste voorstel doen. Met dit voorstel heeft u goed inzicht in de kosten van de toilet renovatie.

Renovatie toilet voor Zwolle en omgeving

T & J Zwolle werkt al jaren voor klanten in Zwolle en omgeving. Is uw toilet toe aan vernieuwing of renovatie, wij helpen u daar graag bij! Neem geheel vrijblijvend contact op en maak een afspraak met een van onze medewerkers.