Trappen

De trap is een belangrijk onderdeel in ieder huis. Op de eerste plaatse moet deze natuurlijk veilig en betrouwbaar zijn. Maar het is ook niet onbelangrijk dat deze er fraai uitziet en wat toevoegt aan uw huis qua uitstraling. Bij T & J Klus- en Montagebedrijf Zwolle zorgen we ervoor dat uw trap aan beide eisen voldoet!

Keuzes bij trappen

Materiaal

Trappen worden voornamelijk gemaakt van hout of staal. Beide materialen hebben zo hun eigen sterke punten. Hout heeft vaker een wat warmere uitstraling, maar vergt ook meer onderhoud. Een stalen trap is vaak wat steviger en is onderhoudsarm.

Open of dichte trap

Een open trap zorgt ervoor dat uw huis er ruimer uitziet. Daarnaast zal er door een open trap ook meer licht in uw woning aanwezig zijn. Een dichte trap sluit ruimtes meer van elkaar af, wat een wat compactere uitstraling geeft. Daarnaast houdt het warmte beter vast en wordt uw woning minder gehorig.

Een spiltrap, wenteltrap, zoldertrap enzovoort

Ook zijn er nog keuzes uit vele verschillende soorten trappen. Deze keuze is heel erg afhankelijk van de ruimte in uw woning. Een spiltrap draait rond één centrale as. Een wenteltrap gaat in een spiraal omhoog en een zoldertrap moet juist weer heel compact zijn.

Uw persoonlijke trap

Heeft u precies in gedachten hoe uw trap moet zijn, maar zoekt u een vakkundige klusjesman om dit uit te voeren? Of wilt u juist advies van wat het beste bij uw woning en situatie past? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Of bel ons op 06-53641351

Wij werken voornamelijk in Zwolle en omliggende plaatsen zoals Genemuiden, Kampen, Hasselt, Dalfsen, Hattem, Hoonhorst, Zalk enzovoort.